måndag 22 mars 2010

Helgens aktiviteter.

Under helgen har vi börjat förbereda huset i bor i nu för försäljning. Vi har bråkat med en renoveringstapet som enligt tjejen på bygghandeln skulle vara mycket lätt att sätta upp. Våra åsikter om detta går efter helgen isär. Hon har troligtvis aldrig arbetat med denna tapet. Vi skulle försöka få upp den i hallen på övervåningen samt i trapphuset. Hallen gick väl hyfsat, men trapphuset var värre. Tapeten var stel, spröd och kliade om man fick den mot huden. Den sprack, ramlade ner och höll på att driva min stackars älskling till vanvett. Jag hade viss lite mer tur, mitt jobb var att måla när han hade gjort klart väggarna. Det gick väldigt lätt och smidigt och blev riktigt snyggt.
Så nu får nästa ägare till vårat fina hus en nyrenoverad, vit, fin hall. Förhoppningsvis blir trapphuset också lika bra när det blir färdigt!

Men helgen inleddes med att vi skjutsade upp barnen till mormor och morfar. Då passade vi även på att "hälsa på" vårat bygge. Plattan blev gjuten under veckan som gick så nu fanns det verkligen nått att titta på, det kommer verkligen att stå ett hus där inom en inte allt för avlägsen framtid!!
Passade på att ta lite bilder på vår fina platta!!


Här är "huset" sett från vägen. Närmast i bild kommer det att ligga två sovrum och ett arbetsrum.
I mitten blir det kök och tvättstuga. Här ser man även rlangar komma upp i de blivande badrummen

Utsikten från matplatsen. Bakom jordhögar och träd skymtar sjön.


Entrén och blivande grannen..


Här ser man nedsänkningen för skjutglaspartiet vi matplatsen.


Till sist har vi garaget. Älsklingen blev också med på ett hörn!

Den här veckan kommer huset, så nu börjar det snart byggas. Nästa helg är det barndop för ett kusinbarn så då ska vi "hem" igen. Hoppas det har hänt något nytt då..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar